Az Info Műhely felajánlása

Főoldal 5 Archívum 5 Az Info Műhely felajánlása

Ugyanúgy, mint szakellátásainkban, úgy az eszközeinkben is szeretnénk naprakészek lenni, „haladni a korral”. Éppen ezért, már jó ideje terveztük intézményünk honlapjának megújítását.

Misszió eddigi weblapok

A Misszió Egészségügyi Központ eddigi weblapjai

Fontos szempontok merültek fel a weblappal kapcsolatban a tervezgetés fázisa alatt. Szerettük volna, ha egyszerű, jól strukturált, letisztult megjelenés köszönne vissza, amin bárki könnyedén megtalálja a számára releváns információkat, mind számítógépen, tableten és telefonon is. Új honlapunk felépítése lehetővé teszi, hogy minél gyorsabban és egyszerűbben tudjunk közzétenni információkat az ellátásainkról és a minket, valamint pácienseinket érintő hírekről.

Info Műhely - Számtech & Weblap

Szeretnénk kiemelni, hogy új weblapunk karitatív felajánlásból készült el, melyet az Info Műhely – Számtech & Weblap vállalkozás kínált számunkra, ezzel hozzájárulva az itt folyó munka  minőségének növeléséhez.

Ezúton is szeretnénk megköszönni Göhr Ágnesnek, Czire Zoltánnak és az Info Műhelynek az ebbe a projektbe fektetett munkájukat.

Igazán hálásak vagyunk érte!

Ha Önöknek van bármilyen észrevétele, építő jellegű javaslata a honlapot, annak funkcióit tekintve, kérjük ossza meg velünk email formájában.